София, ул. Бяла 10
Любомир Гайдов
0884 389 536
Боряна Въргулева
0896 947 437
София, ул. Бяла 10
София, ул. Бяла 10

Гергана Георгиева - Германия

Майка на две деца, отслабва и променя живота на цялото си семейството!
Днес тя е, не просто "слаба", тя е щастлива, тя има самочувствие, тя помага и на други.. да преминат по пътя й! Пътят на промяната!
Порздравления Гери! Гордеем се с теб!

Ето и историята й от първо лице:

"Здравейте!
Казвам се Гергана Георгиева, на 40 г. в момента живея в Германия.

Още от дете имам проблеми с теглото, бях пухкаво дете без самочувствие. Като тийнеджър си спомням, как баща ми ми показваше по-слаби момичета по улицата и ме сравняваше с тях. Неговата идея беше да ме мотивира да отслабна, но всъщност постигна обратния ефект - депресира ме още повече.

В край на сметка, като младо момиче на 18 г. аз намерих решение на проблема с теглото си с програмата на Herbalife Nutrition за отслабване. Тогава за първи път опитах шейк Формула 1 и усетих какво означава да си едновременно сит и да ти е леко на корема. Свалих килограми и започнах да си купувам вталени дрехи и с гордост да ги нося.

Времето минаваше и няколко години по-късно заминах за Германия по любов. Там създадох семейство. Дойде момента в който се появиха децата!

Бременностите ми не бяха много тежки, но и при двете качих много килограми. Децата ми са породени и в даден момент се оказах в положение в което бях физически и психически изтощена, с две малки деца на ръце, с много излишни килограми и отново със сринато самочувствие.

Майчинството се оказа един дълъг маратон от задължения и тежести примесени с радост, но и много стрес! Недоспиване, умора, наднормено тегло, липса на време за себе си, разхвърляна къща... нищо не ми е чуждо.

Точно в един такъв момент аз отново се сетих за Herbalife Nutrition. Свързах се с моите треньори и отново започнах да ползвам продуктите. Лека полека енергията ми се върна, а с помоща на Предизвикателството успях да се обградя и с хора, които ме разбират и подкрепят в трудните моменти.

В средата на второто ми майчинство и сега

Днес се радвам на фигура, която нямах и като младо момиче. Имам толкова много енергия, че без проблем успявам да се справя с домашните си задължения, да отделям време за децата, да спортувам няколко пъти в седмицата, че дори и да помагам на други хора да преминат през предизвикателството да влезеш във форма!

Благодарна съм на всички, които ми помогнаха по пътя и знам, че няма невъзможни неща!

Гергана Георгиева
Гегенбах, Германия

*Bcичĸи peфepeнции зa ĸoнтpoл нa тeглoтo ca cвъpзaни c Πpoгpaмaтa нa Xepбaлaйф зa ĸoнтpoл нa тeглoтo, ĸoятo вĸлючвa нapeд c дpyги нeщa: бaлaнcиpaн peжим нa xpaнeнe, peдoвнa физичecĸa aĸтивнocт, пoдxoдящa днeвнa дoзa тeчнocти, xpaнитeлни дoбaвĸи, ĸoгaтo ce изиcĸвa и пoдxoдящa пoчивĸa. Индивидyaлнитe peзyлтaти ce paзличaвaт.

Влез в акаунта си
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram