София, ул. Бяла 10
Любомир Гайдов
0884 389 536
Боряна Въргулева
0896 947 437
София, ул. Бяла 10
София, ул. Бяла 10

От къде да започна?

Това е въпросът, който си задава всеки човек, осъзнал нуждата от промяна. 
Червеният бутон, който ни кара да направим първата крачка обикновенно е проблем. Наднормено тегло, новооткрит здравословен проблем, сринато самочувствие, дори обикновенна реплика на случаен човек  може да бъде капката, която прелива чашата и ни кара да предприемем действие.

И ето взели сме твърдо решение – ще отслабна, ще се променя, ще започна да спортувам, спирам бирата вечер, ще пазарувам само хубава храна, ще започна да готвя.. Но от къде да започна?

Хиляди въпроси се преплитат в ума ти и сякаш правилния път е ясен, но ден след ден „новия живот“ се проваля. Денят започва чудесно с кафе, био мюсли и плодове, после лек обяд и някъде там в следобедните часове всичко се обърква. Полагаш толкова усилия, но видими резултати сякаш няма..  това е толкова разочароващо. 

Пътят към твоето  „по-добро Аз“ е дълъг и осеян с капани, тъмни долини, мъгливи места и мноооого изкушения. За да го извървиш до края, ще ти е необходим ГИД, насоки и подкрепа. 
Ще ти предложим три неща, които ще ти помогнат да стартираш и да останеш на пътя на твоята физическа и личностна промяна. 

Стартова консултация

Каква е първата ти цел? 
Отслабване, стягане, качване на мускулна маса, прибиране на корема, възстановяване след раждане? 
Взависимост от целта, настоящото тегло, пол, физическа активност се оформят индивидуалните параметри на хранителния план, който ще работи за теб! 
Възползвай се от възможността да получиш стартови насоки за подходящия за теб режим, хранителни продукти, добавки и физическа активност. Научи повече...

Предизвикателство за промяна

Това е безплатна програма за всеки, който има нужда от предварителна информация и мотивация преди да започне сериозната работа върху себе си. 
Ако сте в период на предразмисъл „дали да започна“ или пък от скоро внимавате какво хапвате и искате да тренирате, то съдържанието определено ще ви е от полза!
В този канал ще намерите много здравословни идеи и инструменти, които може да приложите в ежедневието си, в това число тренировки на видеозапис, рецепти, кратки обучителни видеа за здравословното хранене, и информация за предстоящи събития, и промоции. Научи повече...

Маратон за силен дух  и здраво тяло

Тази програма е директния път към  успеха! 
Независимо, дали целите ви са свързани с корекция на теглото или просто искате да усвоите навици и умения ,за един по-здравословен и активен живот, в Маратона ще получите всичко необходимо за да постигнете целите си! 

Разликата между безплатния Viber канал и платената програма е в това, че тук освен цялата база от информация имате Личен ментор, персонален режим за хранене, програма от задачи и група за подкрепа. 
Всичко това ще ви помогне да изградите характер на победител и да работите в дълбочина, а не просто да следвате някакъв хранителен план. Научи повече...
Включени продукти, материали и услуги:

Предизвикателство за промяна

Маратон за силен дух  и здраво тяло

Индивидуална консултация
По желание
Персонален хранителен план
Продукти на Herbalife Nutrition
По желание
Проследяване на резултатите
Корекции на индивидуалната програма и междинни консултации
Индивидуален тренировъчен план
По желание
Видео Тренировки
Рецепти и предложения за хранене
Видео обучения по хранене
Признание и награди за постигнати резултати
Цена
0 лв.
Базова цена от 171 лв.
Влез в акаунта си
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram