София, ул. Бяла 10
Любомир Гайдов
0884 389 536
Боряна Въргулева
0896 947 437
София, ул. Бяла 10
София, ул. Бяла 10

Безплатна консултация! Запиши се тук!

Сигурно се чудиш дали ние сме хората на които да се довериш ?
Как би изглеждала твоята програма ако започнеш да работиш с нас?
Дали може да ползваш този или онзи продукт в случай, че имаш някакви специфицни хранителни нужди?
Колко би ти струвала програмата?
Какви резултати да очакваш и за колко време можем да ги постигнем?

Не се измъчвай с хилядите възможни отговори!
Възползвай се от възможността за опознавателна среща и ще получиш достатъчно информация за да прецениш дали това е което предлагаме отговаря на твоите нужди.

Нека бъдем честни, този предвалителен разговор е важен и за нас.
Не държим на всяка цена да станеш наш клиент. Държим на това, ако ни гласуваш доверие да го оправдаем и наистина да ти помогнем да постигнеш целите си!

Разкажи ни повече за себе си като попълниш нашия ВЪПРОСНИК ЗА КОНСУЛТАЦИЯ.
В него ще намериш въпроси за настоящия ти начин на живот, хранене, физическа активност, общо здравословно състояние, целите и желанията ти, за проблемите които искаш да разрешиш.

След като ни изпратиш попълнения въпросник, ще се свържем с вас и ще уточним ден, и час за индивидуална он-лайн консултация. Тя ще отнеме между 30 и 40 минути и може да бъде проведена чрез разговор по телефона или видео среща.

Провеждането на тази предварителна среща не те ангажира със задължителна покупка на продукт или услуга. Тя ще ни даде информация дали можем да работим заедно и каква да бъде евентуално следващата стъпка.

Имаме САМО ЕДНА МОЛБА: Моля ви, попълнете въпросника само ако наистина искате да се свържем с вас! Времето е ценно за всички ни и няма смисъл да си го губим взаимно 🙂

ИСКАШ ЛИ ДА НАУЧИШ ПОВЕЧЕ ЗА НАС?

За това какво правим, как го правим и какви резултати постигаме?

Абонирай се за новинарския ни бюлетин и ще получаваш на мейла си най-новото и най-важното от нас: новини за предстоящи събития, нови програми и уебинари, текущи промоции и записи от минали вече излъчвания 🙂

Влез в акаунта си
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram