София, ул. Бяла 10
Любомир Гайдов
0884 389 536
Боряна Въргулева
0896 947 437
София, ул. Бяла 10
София, ул. Бяла 10

Често задавани въпроси

Защо ми е нужен Herbalife Nutrition консултант?

Herbalife Nutrition консултант е нужен на този, който иска да има на разположение обучен Независим член, който познава отлично продуктите и може да откликне на вашите нужди.
Това е човек, който може да препоръча най-подходящите продукти за вас и да ви научи да ги използвате правилно, изхождайки от вашите цели и желания. Вашият консултант ще ви
подкрепя през цялото време на вашата програма или тогава, когато вие потърсите помощ от него. Той ще ви информира за всички възможности по отношение на продукти, цени и
кариерно развитие, при това без да ви струва допълнителни стредства. Цената на неговия труд е включена в цената на продуктите. С други думи – това ще е вашият Herbalife Nutrition човек!

За колко време мога да сваля 10 килограма?

Скоростта на свалянето на тегло или мазнини е строго индивидуална и зависи от множество фактори като: стартово тегло, базов метаболизъм, възраст, пол, ниво на физическа активност и др. Това, което можем със сигурност да кажем, е, че здравословното и трайно разграждане на мазнини не става бързо. Реалистично и приемливо е да губите не повече от 0,5 до 1 кг.
седмично.

Кои продукти са за отслабване?

Нашите продукти не са препарати за отслабване, а храни и хранителни добавки. В категорията
„храни“ попадат всички видове шейк Формула 1. Те съдържат всички микро- и
макронутриенти, необходими за едно хранене. Калорийният прием на порцията шейк може да варира в зависимост от начина на приготвяне (с вода, мляко, сметана, сок и т.н.)
С този шейк ние можем да ви изготвим програма за сваляне и програма за качване на тегло – всичко зависи от начина на употреба и цялостния хранителен план.
По отношение на хранителните добавки – витамини, минерали, фибри, протеинови добавки и т.н., има подходящи и неподходящи продукти за всеки отделен човек. За да определим
подходящите продукти, е необходимо да направим консултация, в която да изясним цялостната картина на хранене, начин на живот и целите, които имате.

Има ли йо-йо ефект след спиране на продуктите?

Йо-йо ефектът се проявява тогава, когато човек е свалил общо тегло, в което свалените
мускули и вода преобладават над свалените чисти мазнини. Загубата на мускулна маса води до забавяне на метаболизма и в резултат на това тялото бързо възвръща свалените килограми. Ако вие ползвате Herbalife Nutrition продукти за вашата програма за отслабване и успеете да запазите мускулната си маса при намаляне на общото тегло, рискът от йо-йо ефект значително се намалява.
Друг важен фактор е начинът, по който вие ще се храните след приключване на вашата
програма. Спазването на основните принципи на балансирано и рационално хранене ще ви осигури дългосрочно поддържане на получените резултати.

Има ли продукти, подходящи за бременни?

На този етап Herbalife Nutrition не предлага продукти за бременни жени. За бъдещето – предстои да видим!
Всяка бременна жена, която иска да ползва даден продукт от серията на Herbalife Nutrition, може да се консултира с проследяващия я гинеколог за приложимостта му към конкретния момент.

Не съм доволен от продуктите?

Ако не сте доволен от вкуса на даден шейк, ние ще заменим вашата кутия с нова с друг вкус. Това се отнася и за други продукти, които имат различни версии по отношение на вкус или аромат.
Ако не сте доволни от резултатите от продуктите, можем да преразгледаме вашата програма и да я коригираме, като сменим продукт или променим начина на ползване. Обикновено това е достатъчно, за да намерим правилната формула за успех при различните клиенти.
И ако все пак сте недоволни по каквито и да е причини, не е необходимо да давате обяснения, за да се откажете от продукта или програмата.
Компания Herbalife Nutrition дава 30-дневна гаранция за връщане на парите за направена поръчка, ако вие върнете кутиите (дори да са разпечатани). За целта е нужно единствено да информирате вашия консултант за решението си и да следвате установената процедура.

Мога ли да си купя Програма, без да ползвам услугите на консултант?

Да. Може да си купите отделни продукти или цяла програма, без да се консултирате задължително с консултант или да работите дългосрочно с него. В пакета с вашите продукти ще бъдет включени универсални инструкции за ползването на продуктите или програмата, която сте избрали. Ние горещо препоръчваме да започнете с помощта на консултант, защото опитът сочи, че неговата помощ значително подобрява удволетворението на клиентите и техните резултати. Изборът обаче си остава изцяло ваш.

Мога ли да си купя продукти на Herbalife Nutrition и да ги ям, без да спазвам режим?

Да. Може да си купите отделни продукти и да ги ползвате като подкрепа и улеснение на вашето ежедневно здравословно хранене. Например: шейк Формула 1 е идеален заместител на закуската или на всяко хранене в движение. Термождетикс чая е отличен начин да се
ободрите сутрин или следобед. Витамините са чудесни за поддържане на високи стойности на най-необходимите микронутриенти в ежедневното меню.
Спазването на режим е важно за тези, които искат да постигнат конкретни цели като отслабване, качване на мускулна маса, изчистване и детоксикация и т.н.

Мога ли да ползвам продуктите дългосрочно, или трябва да спирам за почивки?

Продуктите на Herbalife Nutrition са разработени така, че да са подходящи за ежедневна подкрепа в храненето и то дългосрочно. Много от микронутриентите (например вит. С или вит. В) са водоразтворими и техният ежедневен прием е препоръчителен за постигането на по-добър резултат. Продуктите с фибри също дават по-добър резултат при дългосрочна употреба, докато протеиновите барчета или енергийните таблетки Lift off могат да се ползват при нужда.
При дългосрочна консумация на продуките не е необходимо да спирате ползването им периодично, но ако имате някакви притеснения относно състава или дозировката на
конкретен продукт, бихте могли да се консултирате за конкретната ситуация или състава на даден продукт с вашия личен лекар.

Мога ли да предозирам някой от продуките на Herbalife Nutrition?

Ние препоръчваме да спазвате препоръките на вашия консултант за прием на продуктите, както и тези, посочени на кутията на продукта. Това се отнася за всички, но в най-голяма степен за продуктите, съдържащи кофеин. При спазването на тези препоръки няма риск от предозиране дори при дългосрочно използване на продуктите.
Това обаче не важи за случаите, когато ползвате едновременно продукти на Herbalife Nutrition с друга марка хранителни добавки или медикаменти. В тези случаи се консултирайте с вашия лекуващ лекар за съвместимостта на вашите лекарства с продуктите на Herbalife Nutrition.

Защо цените на продуктите са различни в отделните държави?

Цените се определят от базовата стойност на продукта и данъчните политики във всяка държава. Тъй като навсякъде по света има различни такси и данъчни ставки, цените може да се различават. По отношение обаче на състава и качеството може да бъдете сигурни, че всички продукти на Хербалайф, които се продават в Европейския съюз, отговарят на едни и същи критерии за качество и се произвеждат на едно и също място

Мога ли да си купувам продуктите директно от склада на официалния вносител на
Хербалайф и при какви условия?

HERBALIFE NUTRITION е мрежова компания, която предлага продуктите си чрез мрежа от Независими членове. Продукти може да закупите или от вашия Независими член , или директно от склада на Herbalife Nutrition за България. За да пазарувате от официалния вносител, е необходимо да сте РЕГИСТРИРАН НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН на HERBALIFE NUTRITION и при това положение бихте могли да се възползвате от търговски отстъпки, разписани в маркетинговия план на фирмата. За повече подробности и информация, моля пишете на [email protected] и ще ви изпратим подробна информация. 
Влез в акаунта си
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram