София, ул. Бяла 10
Любомир Гайдов
0884 389 536
Боряна Въргулева
0896 947 437
София, ул. Бяла 10
София, ул. Бяла 10

Лесно преминаване през коледната трапеза...

Скъпи приятели, скоро започват серия празници пълни с радост и приятни моменти, но също така и пълни с излишни калории и моменти на пълно умопомрачение по отношение на избора ни на храни.

ПРОБЛЕМЪТ ИДВА ОТ 3 СТРАНИ:

1 - Подсъзнателно РАЗГЛЕЖДАМЕ ПРАЗНИЦИТЕ КАТО УДОБЕН ПОВОД, да си намерим извинение: "Ама Коледа е , не може без питка и сърмички и тиквеник и орехи и ..." още 100 неща. Нещо като "Налага се" да изляза извън препоръчителните граници на храненето в режим Отслабване, заради празниците, заради семейството, .. дрън-дрън.

2 - НЯМАМЕ ПЛАН за различно поведение, и мислейки си за това, как никак не искаме да правим същите грешки като на всяка Коледа, се оставяме на НАВИКА и отново преяждаме. Първо на Бъдни вечер, а после влизаме в СЕРИЯ за всяка следваща вечер.

3 - УСПОКОЯВАМЕ СЪВЕСТА СИ с мисълта "Е какво толкова.. , какво ще стане пък само за 1 вечер, или пък за 2 ?!? После ще вляза в релси за нула време.

На 1 януари - Понеделник! В Новата Година " Ха-ха.. както всички години до сега 🙂

ЕТО НЯКОЛКО ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА ИЗБЕГНЕТЕ РИТУАЛНОТО ПРЕЯЖДАНЕ:

1. НЕ СПИРАЙТЕ ДА ЗАКУСВАТЕ, с Шейк, Термоджетикс чай и Алое! Даже най-добре, сложете в шейка допълнителна лъжица Протеинова пудра Ф3. С КАКВО ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ?- Когато поддържате нормален режим на хранене през деня, ще ви е много по-лесно да не преяждате на вечеря, защото няма да прегладнеете.

2. АКО СТЕ НА ПРОГРАМА ОТСЛАБВАНЕ, преместете вечерния шейк следобед /Но само за Бъдни Вечер и Нова Година/ Нека спазим традицията, но с умерени компромиси 🙂 Важното е, да не изключвате втория шейк от дневния хранителен план, защото хранителните вещества, които се съдържат в него, ще поддържат метаболизма ви активен.

3. Сложете си за цел да изпиете минимум 3 литра вода до 17.00 ч. следобед и вземете двойна доза Овесено-ябълкови ФИБРИ. Една мерителна лъжичка преди закуската и една мерителна лъжичка преди вечерята. Най-добре ако ги комбинирате с 2-3 капачки АЛОЕ. С КАКВО ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ?- Дори да хапнете повече, няма да ви се подуе корема 🙂

apple drink

4. На празничната трапеза НЕ ЯЖТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 БЛЮДА! Често подуването, киселините и стомашния дискомфорт са резултат, не чак толкова от преяждане, колкото поради факта че на Бъдни вечер комбинираме много видове трудно смилаеми храни, които на всичкото отгоре, не ядем обичайно. Содена питка, Боб, Сърми с кисело зеле, Орехи ,Ошав.. Дори само по 2 хапки от това да изядете, ще затрудните храносмилането. Затова, изберете 2 неща, и яжте само от тях, а от другите опитайте на следващия ден 🙂 И ПОСЛЕДНО..

5. Не забравяйте максимата: "ЯЖ ЗА ДА ЖИВЕЕШ, НЕ ЖИВЕЙ ЗА ДА ЯДЕШ "Пожелавам ви вкусни и здравословни празници 🙂

Влез в акаунта си
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram